Peking – Kiina :: Matkaopas Kiinan pääkaupunkiin, Pekingiin

pieni matkaopas

Lennot ja hotellit

Halvat lennot Pekingiin

Pekingin ja useimpien maailman suurkaupunkien, niin myös Helsingin, välillä on suoria reittilentoja. Helsinki-Vantaalta pääsee lentämään Pekingin Capital-lentokentälle Finnairin tai Air Chinan suorilla lennoilla. Jos suoria lentoja ei halvalla löydy, kannattaa Pekingiin muilta Euroopan kentiltä lentäviltä yhtiöiltä metsästää halpoja lentoja. Hyvä apu on käyttää Rantapallon lentohakua (www.rantapallo.fi/lennot/). Pekingiin lähtee lentoja Euroopasta esimerkiksi Amsterdamista (KLM, Air France, China Southern Airlines), Frankfurtista (Lufthansa), Kööpenhaminasta (SAS), Tukholmasta (SAS) tai Pariisista (Air France). Myös Pietarista (Hainan Airlines, China Southern Airlines) on reittiliikennettä Pekingiin. Halvat lennot Pekingiin voi saada jopa alle 500 eurolla, riippuen tietenkin matkan sekä matkan varauksen ajankohdasta.
Pekingin lentokenttävero on noin kymmenisen euroa. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta vielä matkan päättymisen jälkeenkin.

Pekingin hotellit

Pekingin kokoisessa kaupungissa on monenlaista hotellia, joista voi valita mieleisensä ja omalle lompakolleen sopivimman – on suurten kansainvälisten ketjujen hotelleja, on nuorisohostelleja ja myös majataloja. Pekingin hotellit löytyvät kätevästi esim. Rantapallon hotellihaulla.

Pekingiin pääsee matkustamaan myös junalla Venäjältä (eli myös Suomesta). Junamatka vie läpi Venäjän ja Mongolian päätyen Kiinan Pekingiin.

Mukavaa matkaa Pekingiin!